Mobiliteit leeft bij Gentenaars

Geschreven op 10/07/12 door Civitas Gent

De bevraging voor het grootschalige CIVITAS Mobiliteits- en Verplaatsingsonderzoek is afgelopen. Het onderzoek polst naar hoe Gentenaars de mobiliteit in hun buurt ervaren. Het brengt ook de verplaatsing van de Gentenaars in kaart. Twee doelgroepen werden ondervraagd: inwoners van Gent en Gentse studenten. In het najaar van 2012 worden de resultaten verwacht.

Dat mobiliteit leeft bij Gentenaars, was duidelijk door de grote respons. Meer dan 6600 enqutes werden samen ingevuld. Een cijfer waarvoor we alle deelnemers nog eens hartelijk willen bedanken!

Aan de deelname van de enqute waren de verloting van een aantal prijzen gekoppeld. De eerste prijs, een citytrip naar Parijs inclusief TGV-tickets voor twee personen, gaat naar W. Helderweirt uit Drongen. Proficiat! De tweede gelukkige is O. Steyaert uit Desteldonk. Hij wint een plooifiets. De derde prijs een gps voor fietsers gaat naar A. Claeys uit Gent. Ook een aantal andere prijzen, waaronder cadeaubonnen, fietstassen en rittenkaarten van De Lijn, werden onder de deelnemers verloot. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

  • Categorie
  • Nieuws
  • 1 reactie
  • Deel dit artikel

Reacties

replica rolex

swiss rolex

Door replica rolex 08/12/12 (6 dagen geleden)

I can’t wait to read more from you. This is really a great TV.

Reageer

velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

wordt niet getoond

Alle Gentse fietsinfo op www.gentfietst.be

Website gentfietst.be


Volg onze artikels op de voet

Schrijf u in op onze RSS-feed

Schrijf in

Nieuwsarchief

Bekijk eerder berichten uit ons nieuwsarchief:


Civitas partners in Gent:

Maxmobiel Universiteit Gent Student en mobiliteit Stad Gent De Lijn Cambio Divider Partner Footer Eu